Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj nou de vreme severă Informare meteo. Se schimbă vremea în toată țara. Ce spun specialiștii

ro

07 Jan, 2021 12:21 1936 Marime text
Centrul Național de Prognoză Meteo din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie a emis, în urmă cu puţin timp, un mesaj nou de vreme severă, valabil pentru toată țara, pâna pe data de 9 ianuarie orele 10.00.


În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin precipitații moderate cantitativ și intensificări ale vântului.

Vor predomina ploileiar în cursul zilei de vineri (8 ianuarie) și în noaptea de vineri spre sâmbătă (8/9 ianuarie), precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, cu precădere în zona deluroasă a Olteniei, Munteniei, în Transilvania și Moldova, unde se va depune strat de zăpadă.

La munte, temporar va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, mai consistent în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură.

Vântul va avea intensificări în zonele montane, în special la începutul intervalului, când viteza la rafală va atinge 60...80 km/h, spulberând zăpada, iar local și temporar și în celelalte regiuni, în general, cu viteze de 40...50 km/h.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii