Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe județe din țară sub cod Portocaliu și Cod Galben de ploaie. Lista zonelor vizate

ro

24 Sep, 2023 10:48 992 Marime text
Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi avertizări meteo de instabilitate atmosferică în mai multe județe din țară. 

Potrivit ANM, a fost emis un cod galben de instabilitate atmosferică valabil în intervalul 24 septembrie, ora 13 – 25 septembrie, ora 10. 

În Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și a Olteniei vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, rafale în general de 55...70 km/h și pe alocuri grindină și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 25...30 l/mp și izolat de peste 40...50 l/mp.

De asemenea a fost emis un cod portocaliu de averse torențiale și cantități valabil în intervalul 24 septembrie, ora 15 – 25 septembrie, ora 03

Conform ANM, în județele Timiș, Arad, Caraș Severin, Mehedinți, Gorj și zona de munte a județului Hunedoara vor fi averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40...50 l/mp și izolat de peste 70 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii