Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea, sub cod portocaliu de vânt puternic! Cetățenii, atenționați prin RO-Alert

ro

19 Nov, 2023 10:25 792 Marime text
foto: ISU Delta TulceaÎn urmă cu scurt timp a fost emis un mesaj RO-alert prin care populația din localitățile Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, C.A. Rosetti, Maliuc, Pardina și zona de litoral, localitățile Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe a fost avertizată că până la ora 12:00 este in vigoare un COD PORTOCALIU de vânt puternic ce poate depăți la rafală 90 de km/h.

Cetățenii care se află in aceste zone sunt îndemnați să ia masuri de adăpostire și de protecție. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o avertizare cod portocaliu de intensificări ale vântului ce vizează județul Constanța. 

Potrivit ANM, până la ora 12:00 în zona de litoral a județului Tulcea , respectiv zona localităților: Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe, precum și în Județul Tulcea : Delta Dunarii, respectiv zona localităților: Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, C.A. Rosetti, Maliuc, Pardina se vor semnala intensificări puternice ale vântului care vor depăși la rafală 90 km/h.

Citește și: 

Cod galben de intensificări ale vântului la Constanța! Când expiră avertizarea meteo
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii