Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dobrogea, sub ninsori în ziua Sfântului Andrei! S-a emis cod galben!

ro

29 Nov, 2020 12:26 13666 Marime text


Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip Cod Galben de ninsori pentru Dobrogea, în ziua Sfântului Andrei!


Potrivit meteorologilor, codul este valabil pentru intervalul 30 noiembrie, ora 5.00 - 30 noiembrie, ora 20.00 și se vor semnala ninsori moderate cantitativ și depunere de strat de zăpadă!

Iatp anunțul oficial transmis de Administrația Națională de Meteorologie:

      În intervalul menționat, în sudul și estul Munteniei și în cea mai mare parte a Dobrogei treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Cantitățile de precipitații vor depăși, pe arii restrânse 15…20 l/mp. Spre seară aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea unele intensificări, cu viteze de 40…45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

  Notă: Precipitații slabe, sub formă de ninsoare se vor semnala în sud-estul Olteniei, sudul Moldovei și în restul Munteniei. Pe litoral vor fi precipitații mixte, iar în noaptea de luni spre marți vor predomina ninsorile.
      Vremea se va menține deosebit de rece în prima parte a săptămânii, mai ales pe parcursul nopților și dimineților.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii