Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va fi vremea în Dobrogea în următoarele două săptămâni. Meteorologii au emis prognoza

ro

06 Apr, 2021 10:05 1612 Marime text
  • În Dobrogea, temperaturile vor ajunge în intervalul 8-10 aprilie cu mult mai scăzute decât normalul primei decade ale lunii aprilie.
Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni în Dobrogea.

După trei zile cu valori termice uşor sub cele medii multianuale, caracterizate prin maxime de 11...13 grade şi minime de 3...5 grade, vremea se va răci astfel că temperaturile vor ajunge în intervalul 8-10 aprilie cu mult mai scăzute decât normalul primei decade ale lunii aprilie, respectiv 7...9 grade, în medie, la amiază şi 1...2 grade, noaptea.

În următorul interval, 11 -18 aprilie, se estimează puține variații ale regimului termic, care se va situa sub cel normal la mijlocul acestei luni, cu medii ale temperaturilor maxime de 11...12 grade și a celor minime de 4...6 grade.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar, dar în intervalul 6-8 aprilie și după data de 12 aprilie va fi mai ridicată probabilitatea pentru apariția precipitațiilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii