Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Bate vântul. Chiar bate. În rest... Vom vedea

ro

18 Jul, 2016 06:53 2388 Marime text
 
În nordul, nord-estul şi centrul ţării, precum şi în zonele montane vremea se va menţine în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, potrivit meteoplus.
 
Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în estul Transilvaniei, în Moldova şi zona Carpaţilor Orientali, unde cantitãţile de apã vor depãşi local 20...25 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil cu unele înnorãri şi pe arii restrânse ploi de scurtã duratã, în general slabe. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare în cea mai mare parte a ţãrii, însã cu viteze mai mari la munte, în sudul Olteniei şi în Moldova, iar noaptea şi în Dobrogea, zone unde rafalele vor depãşi 55...65 km/h. Valorile de temperaturã vor fi mai coborâte decât cele din ziua precedentã în regiunile estice şi sud-estice, scãderea mai accentuatã urmând a se înregistra în Moldova. Astfel cele maxime se vor încadra între 19...20 de grade în nordul Moldovei, Maramureş şi estul Transilvaniei şi 30 de grade în Muntenia şi vestul Dobrogei; minimele termice vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade.
Acum la Constanța sunt 20 de grade, dar maxima va ajunge la 30. Vântul va bate, așacum bate și acum: destul de tare, dacă nu cumva se va înteți. Cerul va fi parțial înnorat. Și-i va supăra teribil pe cei ce vor să meargă la plajă pentru că nu vor fi atâtea locuri, la adăpost, câți vor fi ei acolo. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii