Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:42 27 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cod Galben pentru judeţele Constanţa şi Tulcea. Avertismentul Poliţiei

ro

28 Nov, 2019 02:30 1998 Marime text
Administrația Națională de Meteorologie a emis, la ora 02.00, o avertizare nowcasting de vreme severă, tip Cod Galben, valabilă pentru judeţele Constanţa şi Tulcea, până la ora 08.00.

Conform specialiştilor în meteorologie se semnalează, local, ceaţă care determină vizibilitate scăzută sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Totodată Poliţia Rutieră recomandă:

Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:
          - nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!
          - în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!

UPDATE 

Administrația Națională de Meteorologie a emis, la ora 02.00, o avertizare nowcasting de vreme severă, tip Cod Galben, valabilă pentru judeţele Constanţa şi Tulcea, până la ora 08.00. Această avertizare a fost prelungită până la ora 11.00.

Conform specialiştilor în meteorologie se semnalează, local, ceaţă care determină vizibilitate scăzută sub 200 m şi izolat sub 50 m.


Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta

Ti-a placut articolul?

Comentarii