Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cod galben de ceaţă, în mai multe zone din ţară

ro

24 May, 2015 09:06 901 Marime text
 
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, în această dimineaţă, un cod galben de ceaţă valabil în mai multe zone din ţară. Potrivit ANM, între orele 08:05 şi 10:05 local în zona de câmpie, inclusiv zona municipiilor Arad şi Oradea, precum şi a drumurilor naţionale şi europene aferente, se va semnala ceaţă care va determina reducerea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m.
 
Astăzi, pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi va cădea grindină. Vântul se va intensifica mai ales în timpul averselor, când trecător poate lua aspect de vijelie. În restul teritoriului vremea va fi în continuare caldă, cerul variabil, iar ploi de scurta durata si descarcari electrice asteptam doar izolat, cu precădere spre seară şi noaptea.
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade pe litoral şi 32 de grade în Muntenia şi în Moldova.
 
Vremea se va menţine caldă în Bucureşti pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când vor fi condiţii pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii