Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiciură și ghețus. Cod Galben în județele Constanța și Tulcea. Ce spun specialiștii în meteo

ro

01 Feb, 2018 06:50 2089 Marime text
 
Administrația Națională de Meteorologie a emis, prin Centrul Național de Prognoză Meteo, o avertizare nowcasting, valabilă pentru județele Constanța și Tulcea, de la ora 06.30, până la ora 09.00, deocamdată.
 
Potrivit sursei citate se semnalează ceață care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m și izolat sub 50 m, iar ca fenomene asociate depunere de chiciură și ghețuș în funcție de condițiile locale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Pe cele patru autostrăzi mai importante A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti - Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti şi A4 Ovidiu - Agigea, cât şi pe cele două drumuri naţionale mai circulate, cu staţiunile montane de pe Valea Prahovei (DN1) şi Valea Oltului (DN7), carosabilul este uscat, curat, nu sunt precipitaţii în prezent, iar valorile de trafic sunt reduse, se circulă fără probleme.   

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii