Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avertizarea cod galben ce vizează județele Constanța și Tulcea, actualizată! Continuă ninsorile în Dobrogea. Se va depune strat de zăpadă

ro

28 Jan, 2023 13:58 2019 Marime text
Administrația Națională de Meteorologie a actualizat astăzi avertizarea cod galben de vreme rea ce vizează mai multe județe din țară. 

Potrivit ANM, în intervalul 28 ianuarie, ora 14.00 – 29 ianuarie, ora 10.00 se vor înregistra ninsori moderate cantitativ și viscol. 

Astfel, în intervalul menționat în Dobrogea, estul Munteniei, jumătatea sudică a Moldovei, precum și în zona Carpaților de Curbură va continua să ningă (se vor acumula în general 15…20 l/mp) și să se depună strat de zăpadă.

În aceste zone vor mai fi intensificări ale vântului, cu viteze în general de 45…55 km/h, viscolind ninsoarea, local troienind zăpada și determinând scăderea vizibilității.

În restul zonei atenționate din Muntenia (județele Prahova, Giurgiu, Ilfov și municipiul București) va ninge moderat cantitativ, iar vântul va avea intensificări în general de 30…35 km/h.

Notă: Duminică (29 ianuarie) vor mai fi intensificări ale vântului local în estul țării unde zăpada va fi spulberată, iar vizibilitatea scăzută. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii