Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cod Portocaliu în Dobrogea. Ce spun specialiștii. Cât durează

ro

20 Aug, 2020 03:23 2158 Marime text
  • Administrația Națională de Meteorologie a emis ieri o avertizare valabilă din această noapte până astăzi în jurul orei 10.00.
 
În intervalul menționat, în nordul, centrul și estul țării, precum și la deal și la munte, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

Practic țara, din punct de vedere meteo, este împărțită astfel: centrul și o parte a nordului țării Cod Portocaliu; estul, sud-estul, și o parte a nordului, centrului și sudului, în Cod Galben.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

UPDATE ora 10.00:
În urmă cu puțin timp, ANM a postat pe pagina sa de internet următoarea avertizare:  

În intervalul 20 august ora 10.00-20 august ora 22.00, în Maramureș, local în Transilvania, Muntenia și sudul Dobrogei, precum și la munte, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii