Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:58 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANM Temperaturile vor avea valori apropiate de normele climatologice. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

ro

05 Oct, 2018 15:30 956 Marime text
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că, în perioada 8 octombrie - 5 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea în general, în perioada următoare, valori apropiate de normele climatologice specifice în cea mai mare parte a ţării, cu posibilitatea ca în jumătatea de vest să se situeze peste acestea în intervalul 8 - 22 octombrie.

Astfel, în săptămâna 8 - 15 octombrie 2018, temperatura aerului va avea în general valori apropiate de normele climatologice ale perioadei, cu posibilitatea ca în jumătatea de vest să se situeze peste acestea, iar precipitaţiile vor fi în general deficitare în toate regiunile.

Săptămâna 15 - 22 octombrie 2018, temperatura aerului se va caracteriza prin valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a ţării, cu posibilitatea de a fi mai ridicate în jumătatea vestică a teritoriului.

Regimul pluviometric se va situa în general în jurul normelor climatologice, exceptând regiunile vestice, nordice şi centrale, unde există posibilitatea ca acesta să fie uşor deficitar.

În săptămâna 22 - 29 octombrie, temperatura aerului va avea valori în general apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de normele climatologice ale perioadei, existând posibilitatea ca în sud-vestul ţării regimul pluviometric să fie uşor excedentar.

În ultima săptămână - 29 octombrie - 5 noiembrie 2018, mediile valorilor termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării.

În ceea ce priveşte precipitaţiile, regimul pluviometric se va situa în jurul valorilor normale ale perioadei, pe întreg teritoriul.

Ti-a placut articolul?

Comentarii