Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANM Ger în toată ţară, până joi dimineaţa. Cod galben de vânt în Dobrogea

ro

09 Jan, 2024 11:02 1144 Marime text
foto: Pexels
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă pe parcursul acestei zile în opt judeţe din sudul Moldovei, Dobrogea şi jumătatea de est a Munteniei, precum şi o informare de ger, ce vizează întreaga ţară, până joi dimineaţa.


Pe parcursul zilei de marţi, între orele 10:00 - 23:00, în judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55 - 70 km/h şi vor fi perioade în care acesta va fi asociat cu ninsori slabe.

Pe Litoral, vântul va continua să prezinte unele intensificări şi în noaptea de marţi spre miercuri, anunță specialiștii ANM.


În intervalul 9 ianuarie, ora 10:00 - 11 ianuarie, ora 10:00, va fi în vigoare o informare de vremea rece în toată ţara, geroasă în noaptea de marţi spre miercuri îndeosebi în nord, centru şi est. Minimele termice vor oscila între -21 şi -20 de grade, în estul Transilvaniei, iar în noaptea de miercuri spre joi, mai ales în est şi centru, pe timpul nopţilor temperaturile vor ajunge la -16 grade. 



Citește și:

Centrul INFOTRAFIC. Drumurile naționale cu circualație oprită sau restricționată la această oră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii