Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANM anunță lapoviță și ninsoare în următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în Dobrogea

ro

24 Jan, 2022 13:04 1846 Marime text
  • Vremea se va încălzi uşor în majoritatea regiunilor, în jurul datei de 28 ianuarie, iar precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare sunt posibile aproape în fiecare zi, în următoarele două săptămâni, conform prognozei pentru intervalul 24 ianuarie-6 februarie, publicate de Administraţia Naţională de Meteorologie.
 
 
 
În Dobrogea, în primele două zile se vor înregistra temperaturi sub cele specifice perioadei, media maximelor va fi de -2 grade, iar a minimelor de -6...-5 grade. Până în jurul datei de 28 ianuarie se va încălzi, astfel că maximele termice vor atinge în medie 5...6 grade, iar minimele -1...0 grade.



Ulterior, până la finalul intervalului de prognoză, valorile termice vor avea variaţii, între 3 şi 6 grade media maximelor şi între -3 şi o grade a minimelor.




Temporar vor fi precipitaţii sub formă de ninsoare, lapoviţă şi ploaie, cu o probabilitate mai mare în intervalul 24-26 ianuarie, precum şi în primele zile ale lunii februarie.



Ținând cont de prognoza meteo pentru următoarele zile când se anunță temperaturi scăzute și precipitații sub formă de ninsoare, RAJDP Constanța va acționa în continuare pentru a preîntâmpina formarea ghețusului și a depunerii stratului de zăpadă.



SUrsă foto.Pixabay
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii