Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:47 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă meteo! Revin ploile în Dobrogea! Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de instabilitate atmosferică

ro

31 Jul, 2023 09:48 3121 Marime text
Administrația Națională de Meteorologie a actualizat avertizările meteo de instabilitate atmosferică ce vizează mai multe județe din țară.

Potrivit ANM, a fost emisă o avertizare cod galben de instabiliytate atmosferică valabilă în intervalul 31 iulie, ora 10:00 – 31 iulie, ora 21:00. 

Va fi instabilitate atmosferică local în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova și în zona montană, ce se va manifesta prin perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și pe alocuri de peste 30...40 l/mp.

Notă: Astfel de fenomene vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse. Vântul va avea intensificări în extremitatea de sud-vest a țării.

De asemenea a fost emisă o altă avertizare cod galben de instabilitate atmosferică valabilă în intervalul 31 iulie, ora 21:00 – 01 august, ora 03:00

Potrivit ANM va fi instabilitate atmosferică în Dobrogea ce se va manifesta prin perioade cu averse torențiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și pe alocuri de peste 30...40 l/mp.

Citește și: 

Trafic blocat în municipiul Constanța în mai multe zone! Circulația îngreunată și de ploaie (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii