Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Topul beneficiilor dorite de angajaţi

ro

01 Aug, 2016 00:00 4496 Marime text
 

Conform unui studiu realizat recent de Up Romania, o majoritate covârşitoare a angajaţilor români îşi doresc ca oferta de beneficii să cuprindă tichetele de masă. Acestea sunt dorite de 79% dintre români, alături de asigurări medicale, prime de sărbători şi tichete cadou.

Pentru angajatori, folosirea tichetelor de masă are mai multe avantaje. În primul rând, statul sprijină o astfel de măsură prin deduceri fiscale consistente, o companie putând economisi până la aproximativ 40% prin faptul că tichetele de masă au 0% contribuţii sociale şi patronale. Astfel, un angajator are costuri mult mai mici cu venitul brut la acelaşi venit net acordat. Tichetele de masă oferite că beneficiu extra salarial sunt astfel nu numai o opţiune financiară, dar şi una umană, prin care angajatul va avea parte de stimulare şi motivare, ceea ce se va reflecta în mod cert în performanţa şi implicarea acestuia.

Tichetele de masă, un beneficiu şi un stimul pentru angajaţi

Pentru angajaţi, tichetele de masă funcţioneaza ca un beneficiu, dar şi ca un stimul.

Acestea le cresc puterea de cumpărare pentru achiziţionarea de produse alimentare şi le dau acces la o reţea considerabilă de magazine. În plus, salariaţii îşi pot folosi tichetele de masă pentru a lua prânzul, acestea fiind acceptate de un mare număr de restaurante, dar şi de companii de catering. Posibilitatea de a lua prânzul alături de colegi sporeşte spiritul de echipă şi ataşament, ceea ce înseamnă un colectiv mai unit şi mai eficient, acesta fiind un alt efect al acordării tichetelor de masă.
 
Up România face parte din Grupul Up, al treilea emitent la nivel internaţional pe piaţa tichetelor de servicii. Cu o prezenţă de peste 14 ani în România, compania oferă celor peste 20.000 de societăţi client diverse instrumente de motivare şi recompensare materializate în: tichete pe suport de hârtie şi carduri de masă Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanţă Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru grădiniţă  şi tichete de creşă Chèque Bébé.
 
Alături de avantajele fiscale oferite, tichetele Up România susţin diversificarea pachetului de extra beneficii, stimulează şi fidelizează angajaţii şi cresc puterea de cumpărare pentru 700.000 de beneficiari. Prin produsele sale, dar şi prin înţelegerea profund umană a nevoilor consumatorilor, Up România se dedică misiunii sale de a simplifica viaţa tuturor celor cu care intră în contact, de-a lungul întregului lanţ furnizor-client-beneficiar-afiliat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii