Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Idei de outfituri pentru dejunul de Crăciun

ro

07 Dec, 2020 11:58 2353 Marime text

Crăciunul este una dintre cele mai importante sărbători ale românilor. Acest eveniment celebrează viața, prietenia, bunătate, familia.
Românilor le place să petreacă Crăciunul în familie, iar anul acesta, fiind unul de pandemie, sărbătoarea nașterii lui Iisus, va fi cu siguranță, sărbătorit în familia restrânsă. Știm, bucatele tradiționale şi decoraţiunile specifice, vor fi vedete şi în acest an, însă provocarea adevărată este: ce purtăm la masa de Crăciun în anul pandemiei?
Primul pas, accesăm site-urile preferate pentru a ”fura” câteva idei de ţinute expresive. Magazinul online https://answear.ro este unul de încredere şi vine cu numeroase soluţii pentru acest moment al anului. Iată câteva idei de ţinute pe care le poţi aborda la masa festivă.
 
Rochii roşii, înflorate sau cu buline polka
Rochiile sunt vedete şi în acest sezon, chiar dacă petrecerile de Crăciun se anunţă restrânse, în sânul familiei. Rochia roşie este de departe cea mai populară dintre recomandări. Fără doar şi poate, roşu este culoarea acestei sărbători, este o culoare vibrantă, energică, pasională. Fie că selectezi o rochie roşie midi, lungă sau una asimetrică, nu ezita să o porţi cu încălţăminte damă adecvată.
 
Rochia înflorată este piesa care oferă prospeţime ţinutei de Crăciun. Selectează una dintre piesele realizate din  materiale ușoare, delicate care mângâie pielea. Asortează o curea subţire şi bucură-te de un look expresiv. 
 
Rochia cu buline polka este genială! Emană eleganță aparte şi vibe pozitiv, caracteristici potrivite pentru dejunul festiv de Crăciun. Accesoriile cu perle sunt elemente must-have care completează în mod natural ţinutele cu rochii cu imprimeuri polka. Selectează cerceii preferaţi, colierele şi brăţară cu perle. Sunt bijuterii pe care le adori şi le porţi cu multă plăcere ori de câte ori ai ocazia.
Bluză şi pantaloni
Eşti una dintre persoanele care nu se pot lipsi de confortul pantalonilor nici în aceste zile festive? Pe bună dreptate! Pantalonii sunt acele piese care te reprezintă, îţi permit să fii casual şi confortabilă. Anul acesta poţi selecta pantaloni în culori deschise. Alb, bej, crem sunt câteva nuanţe care pot fi combinate cu un pulover roşu sau o cămașă roșie. O ținută contrastantă cu roşu este un deliciu. Chiar dacă în acest sezon este dificil să te bucuri de avantajele pe care le aduc accesoriile de tip genţi damă, nu înseamnă că nu pot să completezi outfitul cu pantaloni și cu alte elemente. Ceasul de mână, cureaua subţiere şi colierul cu medalion supradimensionat sunt câteva dintre elementele pe care le poţi aborda.
Fuste şi pulovere
Ţinutele cu fuste comode sunt expresive. Specialiştii în styling continuă să aprobe şi să recomande ţinutele cu fuste şi pulovere. Le consideră soluţii geniale pentru acest Crăciun. Fustele plisate pot fi potrivite cu pulovere care mângâie trupul și te pot ajuta să creezi outfitul modern pe care îl doreşti. Dacă, totuşi, doreşti să dai nota festivă ţinutei, alege fuste vaporoase din tul. Cu siguranţă, te vei bucura de un outfit modern, rafinat, potrivit pentru un dejun festiv.
 
Acestea sunt doar câteva dintre soluţiile potrivite pentru dejunul de Crăciun petrecut în jurul familiei restrânse. Şi totuşi, indiferent ce ai alege, efervescența şi bucuria de a celebra sărbătoarea Nașterii lui Iisus trebuie să fie sentimentul care domină. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii