Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Experienţă medicală de excelenţă Medical On Group a împlinit 15 ani de activitate la Constanţa (galerie foto)

ro

02 Apr, 2018 00:00 5616 Marime text
Reţeaua de clinici Medical On Group a anunţat cu bucurie împlinirea a 15 ani de activitate la Constanţa. Momentul aniversar a fost marcat la sediul din bulevardul Tomis nr. 142 A, etaj 2 (vizavi de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa), într-o atmosferă relaxată, alături de invitatul special al evenimentului, prof. univ. dr. Silviu Constantinoiu, preşedintele Societăţii Române de Chirurgie şi coordonator medical On Group România.
120 de filiale în întreaga lume, 15 ani de experienţă medicală de excelenţă în Constanţa şi medici de renume, pe scurt, Medical On Group. Medical On Group Constanţa reuneşte Clinica Proctoline (tratament hemoroizi şi fisuri anale), Clinica ON (tratament impotenţă, ejaculare precoce, erecţie slabă), Clinica Varicoline (tratament varice, ulcer varicos, vene inestetice, plăgi cronice, răni diabetice), Clinica Psoremiss (tratament psoriazis fără corticoizi) şi Clinica Onlinestetic (tratamente chirurgie estetică).
 

Standarde cu adevărat de mileniul trei

 
„Suntem la ceas aniversar. 15 ani de când am început activitatea în Constanţa. Ne bucurăm şi, în acelaşi timp, de ce nu, putem să ne şi lăudăm că am avut o activitate foarte bună, apreciată de constănţeni. Suntem cea mai dotată şi mai frumoasă clinică din reţeaua din România. Profesorul Silviu Constantinoiu a venit să ne bucurăm împreună de această zi aniversară şi să transmitem un mesaj către constănţeni că se face o treabă bună şi să vină cu încredere la noi. 15 ani de activitate, aşadar. Timpul a trecut repede, nici n-am simţit. Mereu am mers spre mai bine. Încet-încet, am reuşit să aducem la standarde cu adevărat de mileniul trei atât dotarea, cât şi practica medicală. Numărul pacienţilor noştri spune totul“, a declarat prof. univ. dr. Iusuf Timurlenc, medic coordonator al filialei Constanţa a Medical On Group.
 

Peste 35.000 de pacienţi trataţi

 
Pe parcursul celor 15 ani de activitate la Constanţa, Medical On Group a evoluat în funcţie de nevoile pacienţilor şi răspunzând acestora prin soluţii şi tratamente corespunzătoare. Datele de istoric relevă că Medical On Group Constanţa şi Tulcea a tratat în cei 15 ani de activitate peste 35.000 de pacienţi, cu diverse afecţiuni, în clinicile sale dotate cu aparatură medicală modernă.
 

Punct strategic de dezvoltare a reţelei la nivel naţional

 
„Oraşul Constanţa a reprezentat dintotdeauna pentru noi un punct strategic de dezvoltare a reţelei la nivel naţional; a fost unul dintre primele oraşe în care am deschis Medical On Group, la începutul lui 2003, şi în care, ulterior, am direcţionat cele mai mari bugete de investiţii, după Bucureşti. Bineînţeles, toate aceste lucruri au fost posibile şi datorită înaltei pregătiri a medicilor constănţeni şi calităţii la care se face medicina în Constanţa. Suntem onoraţi să avem alături unii dintre cei mai buni medici constănţeni şi să putem contribui la susţinerea performanţei medicale. Despre clinica noastră din Constanţa vă pot spune că dispune de cea mai modernă tehnologie medicală şi că este axată pe PROCTOLOGIE, metodele noastre de tratament devenind deja un standard în toată lumea“, a punctat Moshe Rachmout, CEO-ul companiei.
 

„Facem toate eforturile pentru o dezvoltare sustenabilă“

 
Cu ocazia evenimentului aniversar de la Constanţa, s-a povestit despre ce înseamnă medicina modernă de diagnostic şi tratament, s-a făcut şi o prezentare a dispozitivelor medicale şi s-a răspuns la întrebări, într-o atmosferă relaxată, alături de prof. univ. dr. Silviu Constantinoiu. „Facem toate eforturile pentru o dezvoltare sustenabilă, care să permită în continuare oferirea celor mai bune tratamente, fie că vorbim despre tratamente personalizate, de investiţia în aparatura medicală necesară pentru a dezvolta o clinică modernă sau de colaborarea cu medici de renume. Medical On Group Constanţa datorează reuşita medicilor săi, alături de care am parcurs timp de 15 ani un traseu în tandem, experimentând împreună provocări medicale şi împliniri. Mulţumim pacienţilor noştri pentru încrederea pe care ne-au acordat-o“, a spus Aura Manole, manager medical On Group Constanţa - Tulcea.
 
Una dintre cele mai valoroase din constelaţia de clinici On
 
Medical On Group are o experienţă de 30 de ani în lume, de 30 de ani în România şi filiale răspândite pe toate continentele, de la Londra la Mexic şi de la Sydney la St. Petersburg. Compania are o reputaţie internaţională ca lider în mai multe domenii medicale: urologie, proctologie, dermatologie şi ginecologie. „România a reprezentat o sursă de succes pentru această firmă, care este cotată şi la bursa newyorkeză. S-au dezvoltat clinici în toată România, nu numai în centrele universitare şi în reşedinţele de judeţ. Rezultatele sunt foarte bune. Clinica de la Constanţa este una dintre cele mai valoroase din constelaţia de clinici On, iar aceasta şi datorită profesorului Iusuf Timurlenc, cel care a reuşit să coaguleze un colectiv valoros la Constanţa (oraş cu un potenţial deosebit). Succesul vine şi din profesionalismul acestor oameni, fiindcă ei sunt oameni cu experienţă de spital“, a arătat prof. univ. dr. Silviu Constantinoiu.
 
Web: www.medicalongroup.ro
 
Medical On Group Constanţa: bulevardul Tomis nr. 142 A, etaj 2 (vizavi de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa)
 
Telefon: 0726.676.750, 0241.548.463
 
Facebook: MedicalOnGroup
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii