Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Paste, recompenseaza-ti angajatii cu tichete cadou

ro

23 Mar, 2017 00:00 5034 Marime text
Stim ca inainte de Paste iti faci tot felul de socoteli cu privire la o recompensare suplimentara a angajatilor tai. Te gandesti la cadouri sau la prime, insa ambele solutii au dezavantajele lor. Cadourile ti se par greu de gestionat, atat ca alegere, cat si ca logistica, iar banii in plic sau pe card ti se par lipsiti de emotia generata de un cadou.
 
Preocuparile tale pot lua sfarsit, pentru ca ai la indemana solutia ideala care este deopotriva memorabila, utila si usor de pus in practica: tichetele cadou Cadhoc de la Up Romania. Cu tichetele cadou, angajatii tai vor avea libertatea de a alege produse si servicii care le sunt necesare si care acopera o mare diversitate de optiuni: de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, pana la servicii de turism. In plus, tichetele cadou de la Up Romania pot fi folosite intr-o retea cu peste 55.000 de magazine din toata tara. Mai multe magazine poti gasi pe harta partenerilor din orasul tau.
 
Din punct de vedere financiar, beneficiile acordate sub forma tichetelor cadou sunt scutite integral de taxe si impozite pana la valoarea de 150 de lei per persoana si pot fi deduse la calculul impozitului pe profit in limita a 5% din fondul de salarii.
 
Pentru a afla ce inseamna acordarea tichetelor cadou, am facut noi un calcul pentru tine. Tichetele cadou se pot acorda atat angajatilor, cat si copiilor minori ai acestora. Spre exemplu, un salariat cu doi copii minori poate primi tichete cadou in valoare de 450 de lei, pentru care compania va fi scutita de taxe – 150 de lei aferenti lui si alti 150 de lei pentru fiecare copil. Similar, un sot si o sotie, ambii angajati in compania ta si care au un copil minor pot primi tichete cadou in valoare de 600 de lei: 150 de lei pentru fiecare adult (300 de lei) si 150 de lei pe care ii va primi fiecare adult pentru copil (300 de lei). In cazul in care angajatul nu are copii, poate primi 150 de lei in tichete cadou, scutiti de taxe si impozit.
 
Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.
 
Intră pe www.upromania.ro si comanda de Paste tichete cadou pentru salariatii tai! Toate comenzile achitate in perioada 20 martie si 14 aprilie intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 3 premii oferite de Up Romania.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii