Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câștigătorul unui jakpot de 1,337 miliarde de dolari încă nu s-a identificat

ro

30 Aug, 2022 16:44 1910 Marime text

Mega Millions și Powerball

Loteria Illinois raportează că biletul câștigător vândut la benzinăria Speedway de pe TouhyAvenue din Des Plaines încă nu a fost valorificat. Biletul unic câștigător s-a potrivit cu numerele 13-36-45-57-67 și Mega Ball 14 de aur.
Câștigătorii loteriei din Illinois au la dispoziție 365 de zile de la data extragerii pentru a-și răscumpăra premiile. Deși mai rămâne mult timp, mulți încep să se întrebe pe măsură ce timpul trece dacă biletul de loterie care valorează o sumă de 10 cifre înainte de taxe ar putea fi pierdut.
Oficialii loteriei spun că este destul de comun ca unii câștigători majori să tragă de timp înainte de a se prezenta. Reprezentanții loteriei de stat au explicat că este în interesul câștigătorului să se consulte cu experți financiari și avocați pentru a decide cea mai bună cale de răscumpărare a unui astfel de jackpot care le va schimba viața.
Pentru un premiu de această amploare, „nu este neobișnuit”, a explicat Meghan Powers, director de comunicații pentru Loteria Illinois.
Cea mai mare decizie cu care se confruntă norocosul câștigător este dacă să ia plata unică în numerar de aproximativ 453,1 milioane de dolari după impozitele federale și de stat sau să opteze pentru anuitate pe 30 de ani, care ar echivala cu aproximativ 777 de milioane de dolari după taxe.

Anonimitate permisă

Illinois este unul dintre cele 11 state care permit câștigătorilor la loterie să rămână anonimi, indiferent de premiul lor. Celelalte 34 de state, plus DC și Insulele Virgine americane, care participă la Mega Millions nu permit câștigătorilor un astfel de anonimat.
Dacă trecutul ar putea sugera viitor, câștigătorul Mega Millions de 1,337 miliarde de dolari va alege opțiunea de numerar unică și va rămâne anonim. Acesta este drumul pe care l-a ales câștigătorul Mega Millions din Carolina de Sud pentru a revendica jackpotul record de 1,537 miliarde de dolari câștigat pe 23 octombrie 2018.
Carolina de Sud este unul dintre acele state care oferă câștigătorilor la loterie o cale anonimă pentru a-și primi noua bogăție. De asemenea, acea persoană și-a luat timpul pentru a veni la loteria de stat pentru a răscumpăra jackpot-ul Mega Millions
.
Loteria din Carolina de Sud a declarat că un câștigător a 1,537 miliarde de dolari a avut nevoie de 132 de zile pentru a se întâlni cu consilierii lor înainte de a veni la loterie cu biletul câștigător. Persoana a ales distribuția unică în numerar, care a ajuns la 877.784.124 de dolari după taxele de stat și federale.
Deși persoana nu a vrut să-și dezvăluie identitatea, ei au spus la loterie că a permis unei alte persoane să sară în fața ei la coadă la magazinul KC Mart din Simpsonville. Acea persoană a cumpărat și un bilet Mega Millions.
„Câștigătorul se minunează de modul în care fiecare decizie luată în acea zi l-a adus pe câștigător la magazin, chiar în acel moment, pentru a cumpăra bilete de loterie Quick Pick Mega Millions”, a spus Loteria din Carolina de Sud într-un comunicat la acea vreme. „Un simplu act de bunătate a dus la un rezultat uimitor.”

Jackpot-urile curente

Sunt șanse să nu fii viitorul multimilionar care așteaptă să-și revendice premiul Mega Millions din Illinois. Dar nu te teme, deoarece primele jocuri de loterie interstatale își construiesc jackpot-urile.
Extragerea Powerball din această seară are un jackpot estimat la 124 de milioane de dolari. Extragerea Mega Millions de mâine are un jackpot de 153 de milioane de dolari.
Descoperă cele mai mari câștiguri și jackpoturi din țară: https://www.princesscasino.ro/
 

 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii