Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câștigătorul loteriei thailandeze a pierdut totul după ce partenerul a fugit cu banii și iubita

ro

25 Nov, 2022 11:58 1978 Marime text
  • Media Thaiger a raportat că „Manit” a câștigat primul premiu în bani de 6 milioane THB (166.819 USD) la 1 noiembrie, pe care l-a transferat apoi în contul soției sale. Totuși, în loc să sărbătorească victoria cu familia și prietenii, aceasta a încasat câștigurile și s-a îndreptat spre dealuri.
  • Manit a depus un raport la poliție, dar nu a găsit niciun ajutor. Organele legii nu l-au putut ajuta să obțină înapoi câștigurile, deoarece erau în contul soției sale. Înrăutățind situația, nu erau căsătoriți legal, deoarece nu au semnat niciodată certificatul de căsătorie.

Sfârșit de drum

Cei doi au fost împreună de 26 de ani, iar plecarea bruscă a transmis un mesaj clar despre locul în care se afla soția. Manit habar n-avea că soția lui se vede cu altcineva. Dar unul dintre copiii lor a recunoscut ulterior poliției că știa despre aventură.
Femeia a fugit cu iubitul ei în orașul NongKai, la aproximativ 270 km (160 mile) de Rot Et, unde a locuit anterior cu soțul ei. Ea ar fi spus presei thailandeze că nu are iubiți, dar că a fugit pentru că s-a săturat să audă plângeri de la soțul ei și unul dintre copiii ei.
Aceasta susține că le-a spus că vrea să fie călugăriță și că a donat toți banii unor organizații de caritate. Nici una dinte afirmații nu era adevărată.
Soția s-a întors acasă duminica trecută, după ce a aflat despre raportul poliției împotriva ei. Ea a mers la secția de poliție, unde a dezvăluit că mai are 3,1 milioane THB (85.994 USD).
Thaiger a citat-o ​​spunând că din jackpot va da 1,6 milioane THB lui Manit (44.384 USD), 1 milion THB (27.740 USD) fiicei sale cele mai mici și 500.000 THB (13.870 USD) unui fiu.
Împărțirea fondurilor oferă 500.000 THB unui „fiu mijlociu”, conform descrierii soției. Asta ar face să pară că intenționează să-l lase pe unul dintre copiii ei fără nimic– poate pe cel de care a încercat să scape.
Manit poate primi banii, cu condiția să respecte o condiție pe care viitoarea sa soție a pus-o în afacere. Avea trei zile să-și facă bagajele și să plece din casă.

Ar putea fi mai rău 

Deși soția nu a oferit detalii despre ceea ce a făcut cu restul banilor, este puțin probabil să returneze tot ce mai avea. Este o veste bună pentru Manit, care ar fi putut rămâne fără nimic.
Așa s-a întâmplat cu Kirk Stevens, un britanic care a câștigat la loterie alături de iubita sa, Laura Hoyle. Aceștia au ajuns la un profit extraordinar de 3,6 milioane de lire sterline (4,24 milioane de dolari). Dar Hoyle, al cărui nume figura pe cecul pe care l-a livrat Loteria Națională a Marii Britanii, a decis să păstreze totul.
În urmă cu câțiva ani, un alt cuplu thailandez a avut probleme după ce a câștigat la loterie. Au strâns 6 milioane THB, la fel ca Manit și soția sa, pe care urmau să le împartă în jumătate.
Abia o zi mai târziu, soțul s-a răzgândit. I-a spus soției sale că îi va da doar 2 milioane THB (55.484 USD). Nu este clar dacă au divorțat, dar șansele sunt mari.
Vezi dacă poți lua jackpotul la cel mai mare cazinou online din țară: https://www.princesscasino.ro/

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii