Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:30 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa Tradiţiilor Boiereşti, exclusivitate pe seva de mesteacăn Magazinul cu produse româneşti ce face senzaţie în Constanţa

ro

07 Apr, 2016 00:00 5383 Marime text


De curând s-a deschis magazinul Casa Tradiţiilor Boiereşti, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu numărul 77, zona Trocadero. Constănţenii pot cumpăra, direct de la sursă, alimente româneşti adevărate, cum erau în vremurile de altădată, făcute după reţete păstrate cu sfinţenie, respectând natura şi tradiţiile.
 
Borcane cu dulceaţă se răsfaţă pe galantare, şiruri întregi de cârnăciori se întind leneşe în vitrine, în altă vitrină sunt bucăţi de caş şi caşcaval, iar borcanele cu produse bio îmbie de pe rafturi, unde sunt aşezate frumos. E un colţ din tradiţie adus aproape de inima Constanţei. Casa Tradiţiilor Boiereşti a stârnit aprecieri şi laude la scurt timp după apariţie.
 
Produsele tradiţionale atestate încep să devină adevărate rarităţi, după ce s-au înăsprit regulile impuse de autorităţi. Noile condiţii care trebuie îndeplinite sunt însă extrem de riguroase, de aceea, puţini sunt cei care obţin atestările de produse  tradiţionale. Şi pentru că magazinul Casa Tradiţiilor Boiereşti este unul cu standarde înalte, de curând au adus spre vânzare preparate atestate tradiţional de la Râmnicu Vâlcea, sub brandul companiei AVI-GIIS, al cărei patron este ing. dr. Aurel Simion, companie care îşi perfecţionează continuu reţetele propriilor produse. Aceste preparate sunt prelucrate tradiţional şi se disting în mod clar de alte produse similare aparţinând aceleiaşi categorii. În momentul în care auzim despre E-uri, deja ne gândim la aditivi alimentari dăunători, care nu se află în componenţa acestor preparate din Casa Tradiţiilor Boiereşti.
 
Întrucât magazinul se axează pe calitatea constantă, în urmă cu două zile, Casa Tradiţiilor Boiereşti a obţinut exclusivitate pe seva de mesteacăn, licoarea plină de vitamine şi minerale. Acest lichid este un sirop cu gust dulce, un foarte bun tonic fizic şi psihic. Seva conţine puţine zaharuri naturale, care nu îngraşă, dar şi valoroase proteine, vitamine, minerale şi enzime sănătoase. Seva de mesteacăn este ideală în curele de slăbire care, altfel, pot secătui organismul de vitamine şi minerale esenţiale. Fiind bogată în antioxidanţi naturali, seva de mesteacăn stimulează funcţionarea majorităţii organelor, activează metabolismul şi sistemul endocrin. Cercetările au demonstrat că seva de mesteacăn stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor splenice, pancreatice, renale şi osoase.
 
Casa Tradiţiilor Boiereşti este un loc unde veţi găsi produse autentice, tradiţionale, dar cu decoruri moderne, un magazin-muzeu menit a readuce în inimile oamenilor spiritul românesc. Merită să mergeţi şi să vă faceţi un obicei din a consuma produse tradiţionale şi sănătoase pentru organismul dumneavoastră!
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii