Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizari privind suspendare temporara Pronosport si Prono_S

ro

29 Feb, 2016 10:15 4145 Marime text

            Referitor la informatiile aparute in ultimele zile in mass media cu privire la suspendarea temporara a jocurilor Pronosport si Prono_S, incepand cu data de 1 martie a.c., C.N. "Loteria Romana" S.A. face urmatoarele precizari:
          C.N. "Loteria Romana" S.A. organizeaza jocuri responsabile si respecta cu strictete legislatia care reglementeaza activitatea de jocuri de noroc.
          Ca urmarea a noilor modificari survenite in legislatia care reglementeaza activitatea de jocuri de noroc, Compania Nationala "Loteria Romana" S.A. trebuie sa obtina de la organismul cu competente in domeniu (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc), ca orice alt operator de jocuri de noroc, licenta pentru organizarea si autorizarea de exploatare a pariurilor mutuale, respectiv Pronosport si Prono_S.
La sfarsitul saptamanii trecute s-au aprobat prin H.G. 111/2016 Normele metodologice de punere in aplicare a noilor reglementari privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc, inclusiv pariurile mutuale (jocurile Pronosport si Prono_S).
Prin urmare, C.N. "Loteria Romana" S.A. a depus deja toate documentele in vederea obtinerii licentierii si autorizarii pentru jocurile Pronosport si Prono_S si se afla in legatura directa cu autoritatea de autorizare, Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.
Precizam, inca o data, ca aceasta suspendare este temporara, pana la obtinerea noii licente si autorizatii de exploatare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii