Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Loteria Romana lanseaza 6 serii de LOZ RAZUIBIL

ro

08 Jul, 2014 12:11 5623 Marime text
Loteria Romana lanseaza 6 serii de LOZ RAZUIBIL
 
LOZUL RAZUIBIL, unul dintre cele mai indragite produse ale Loteriei Romane, isi imbogateste portofoliul la inceputul lunii iulie cu 6 noi produse atractive, cu premii cap de afis record
 
Pentru sezonul estival, Loteria Romana le-a pregatit jucatorilor sai numeroase surprize care sa le aduca norocul mai aproape si posibilitatea de a castiga numeroase premii atractive.
 
Astfel, Loteria Romana intampina luna lui cuptor cu 6 noi serii de loz razuibil, cu design atractiv si tematica diversa care raspunde asteptarilor tuturor jucatorilor la loz:
 
  • LIGA CAMPIONILOR
  • LOTO BINGO
  • ZODIAC
  • 6/49
  • ROYAL JACKPOT
  • LOZ CARREFOUR
 
Pentru cele 6 serii de loz razuibil Loteria Romana pune la bataie aproximativ 5 milioane de premii in valoare totala de peste 32,7 milioane lei.
 
In premiera, jucatorii au posibilitatea sa castige la loz si premii de 1 milion de lei, daca aleg sa razuiasca lozuri ROYAL JACKPOT, disponibile in 4 culori: VERDE, ROSU, MOV si NEGRU.
 
Tot o premiera este si faptul ca, jucatorii au sanse triple de castig, razuind un singur loz ROYAL JACKPOT. Acest loz are trei zone de joc cu premii cuprinse in zona 1, intre 5 si 1.000.0000 de lei, in zona 2, intre 5 si 250.000 de lei si in zona 3, intre 5 si 100.000 de lei.
 
Revin in atentia jucatorilor si lozurile care ofera sanse duble de castig. Este vorba despre lozul ZODIAC, cel mai indragit loz razuibil din tara noastra, care apare, in premiera, cu 2 zone de joc si ofera premii cu valori cuprinse, pentru zona 1, intre 4 si 500.000 de lei iar pentru zona 2 intre 10 si 100.000 de lei.
 
Un alt loz, care ofera sanse duble de castig, este lozul “6/49” care poarta numele celui mai cunoscut produs al Loteriei Romane. Acest loz este disponibil in doua culori, rosu si verde, iar premiile, pentru zona 1, au valori cuprinse intre 4 si 500.000 de lei iar pentru zona 2 intre 10 si 100.000 de lei.
 
Jucatorii Loteriei Romane pot castiga instant la BINGO printr-o simpla razuire a lozului Loto BINGO care ofera premii cu valori cuprinse intre 3 si 250.000 de lei.
 
Iubitorii sportului isi pot incerca norocul razuind lozul LIGA CAMPIONILOR care ofera premii cu valori cuprinse intre 2 si 100.000 de lei.
 
Lozul CARREFOUR razuibil vine în completarea celor trei serii de loz in plic Carrefour îndrăgite deja de jucătorii şi consumatorii atraşi de premiile numeroase puse la dispoziţie.
 
Iniţiativa confirmă interesul jucătorilor față de produsele loteristice și continuă tradiția unei bune colaborări între Loteria Româna și Carrefour România, începută în urmă cu peste patru ani. Premiile puse in joc au valori cuprinse intre 3 si 250.000 de lei.
 
Loteria Romana, prin jocurile responsabile pe care le organizeaza, le aduce jucatorilor sai bucuria de a-si incerca norocul in fiecare zi, in conditii de siguranta, pentru castigarea unor premii deosebite in bani, indiferent de jocul preferat.
  
 
 
 
Biroul Comunicare si Protocol
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii