Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Castiga de Dragobete o Vacanta la Venetia!

ro

29 Jan, 2010 22:15 1303 Marime text
Castiga de Dragobete o Vacanta la Venetia!
 
 Loteria Romana organizeaza jocul “Castiga de Dragobete o Vacanta la Venetia!”. La acesta pot participa toate persoanele care depun in urnele special amenajate din agentiile loto cel putin un bilet necastigator JOKER jucat si validat pentru oricare din tragerile Joker organizate in zilele de 4, 11, 18 februarie a.c., indiferent de suma jucata.
Biletele participante la aceasta loterie vor putea fi depuse in perioada              05.02-21.02.2010.
Extragerile pentru atribuirea castigurilor vor avea loc in data de 25 februarie, dupa cum urmeaza:
- in Iasi- pe baza biletelor colectate in Zona Iasi (judetele:Iasi, Botosani, Suceava, Neamt, Bacau, Vaslui, Harghita si Covasna)
- in Cluj-Napoca- pe baza biletelor colectate in Zona Cluj (judetele: Cluj, Alba, Maramures, Salaj, Mures, Bistrita Nasaud, Brasov si Sibiu)
- in Timisoara- pe baza biletelor colectate in Zona Timisoara (judetele: Timis, Arad, Caras Severin, Hunedoara, Bihor, Satu Mare, Mehedinti, Gorj)
- in Constanta- pe baza biletelor colectate in Zona Constanta (judetele:Constanta, Calarasi, Ialomita, Tulcea, Galati, Braila, Buzau, Vrancea)
- in Bucuresti- pe baza biletelor colectate in Zona Bucuresti (Municipiul Bucuresti si judetele: Teleorman, Giurgiu, Prahova, Arges, Dambovita, Dolj, Olt, Valcea)
La loteria “Castiga de Dragobete o Vacanta la Venetia!” se vor acorda 41 castiguri a cate o excursie pentru 2 persoane la Venetia, respectiv cate un castig pentru fiecare judet in parte si Municipiul Bucuresti. Valoarea unitara a castigului este de 4.100 lei (compusa din contravaloarea excursiei pentru doua persoane la Venetia, de cca. 3.400 lei brut, plus numerar).
Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul Loteriei Romane, www.loto.ro, incepand cu data de 25 februarie, va fi publicata in revista Loto Prono din data de          26 februarie si va fi afisata in agentiile loto incepand cu data de 26 februarie.
     
Biroul Comunicare si Relatii Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii