Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce post este vacant la IJC Constanţa! Concurs de angajare la Inspectoratul de Stat în Construcţii

ro

17 Sep, 2014 08:16 2230 Marime text
Inspectoratul de Stat în Construcţii scoate la concurs mai multe funcţii publice de execuţie vacante. Printre acestea şi postul de inspector în construcţii grad profesional superior din cadrul Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa, Compartimentul Control şi Inspecţie pentru Calitatea Lucrărilor de Construcţii.

Proba scrisă a concursului se va desfăşura în data de 13 octombrie, la sediul Inspectoratului de Stat în Construcţii. Interviul candidaţilor admişi va fi organizat pe data de 16 octombrie. Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia sunt afişate la sediul Inspectoratul de Stat în Construcţii, dar şi pe pagina de Internet a instituţiei.

Candidaţii trebuie să aibă studii universitare inginerești de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare  inginerești de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de 9 ani. Aceştia mai trebuie să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România, să cunoască limba română, scris şi vorbit, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, să nu fi fost condamnaţi pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului sau contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei publice, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea, nu au fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau nu le-a încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii