Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Ovidiu scoate la concurs mai multe posturi vacante. Când va avea loc concursul

ro

14 Dec, 2017 15:08 2573 Marime text
Unitatea Administrativ Teritorială (U.A.T.)  Orașul Ovidiu, cu sediul în str. Sănătății nr. 7, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarelor posturi vacante de natură contractuală:

-administrator II din cadrul Compartimentului Activități persoane vârstnice, Direcția Publică de Asistență Socială Ovidiu;
-muncitor necalificat I din cadrul Biroului Gospodărie orășenească, Serviciul comunitar de utilități publice, administrativ;
-muncitor necalificat I din cadrul Biroului Gospodărie orășenească, Serviciul comunitar de utilități publice, administrativ.

Concursul se va desfășura astfel:
-pentru postul de administrator II:
Proba scrisă în data de 08.01.2018, ora 10.00, la sediul instituției;
Data și ora probei interviu se afișează odată cu rezultatul probei scrise.

-pentru posturile de muncitor necalificat I:
Proba practică în data de 08.01.2018, ora 13.00, la sediul instituției;
Data și ora probei interviu se afișează odată cu rezultatul probei practice.

Pentru participarea la concurs candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

-condiții generale-prevăzute de art. 3 din H.G. nr. 286/201 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunyător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice;
-condiții specifice de participare la concurs pentru postul de administrator II Compartiment Activități persoane vârstnice, Direcția Publică de Asistență Socială Ovidiu:
-condiții referitoare la studii-absolvent de studii medii (dovedite cu diplomă de bacalaureat);
-vechime în muncă-minimum 3 ani și 6 luni.

Condiții specifice de participare la concurs pentru posturile de muncitor necalificat I din cadrul Biroului Gospodărie orășenească, Serviciul comunitar de utilități publice, administrativ:
-condiții referitoare la studii-studii generale.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în perioada 07.12.2017-20.12.2017, la sediul Primăriei Orașului Ovidiu, din str. Sănătății nr. 7, județul Constanța.

Bibliografia, calendarul de desfășurare a concursului, condițiile generale și specifice de participare se vor afișa atât la sediul cât și pe site-ul instituției.

Relații suplimentare se pot obține de la sediul instituției și la telefon 0241/255340/115.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii