Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT Constanţa caută director executiv adjunct

ro

24 Aug, 2016 00:00 2697 Marime text
 

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT Constanța) anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea prin promovare a șase posturi de conducere vacante. Acestea sunt: director executiv adjunct, șef serviciu la Serviciul Agenția Fiscală nr. 3, șef birou la Biroul Analiză Risc și Control, șef birou la Biroul Constatare și Control, șef birou la Biroul Managementului Electronic al Documentelor și șef birou la Biroul Managementului Fizic al Documentelor.
 
În prezent, funcția de director adjunct al SPIT Constanța este ocupată de Gabriela Ganea.
 
Viitorii candidaţi trebuie să aibă doi ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere de șef birou și șef serviciu, respectiv trei ani pentru ocuparea de post director executiv adjunct.
De asemenea, aspiranţii trebuie să fie absolvenți de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administrației publice ori management. În egală măsură, candidații trebuie să fi fost numiți într-o funcție publică din clasa I, să îndeplinescă cerințele specifice prevăzute în fișa postului și să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată în condițiile prezentei legi.
 
Concursul de promovare se va desfășura la sediul Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte venituri ale Bugetului Local Constanța din strada Sulmona nr. 22.
Dosarele de înscriere se depun de pe data de 23 august, până pe 11 septembrie. Probele suplimentare, testarea cunoștințelor de operare pe calculator și a cunoștințelor de limbă străină (limba engleză) vor avea loc pe 22 septembrie, ora 10.00. Proba scrisă se va desfăşura pe 22 septembrie, ora 11.30, iar data și ora susținerii interviului se afișează odată cu rezultatele la proba scrisă.

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul www.ziuaconstanta.ro/locuri-de-munca-anunturi-constanta.html​
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii