Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șef nou în IPJ Constanța! Iată cine este. Aproape de nota 10

ro

09 May, 2023 11:02 5441 Marime text



Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr.106, judeţul Constanţa, a organizat concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de șef serviciu la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, prevăzută la poziţia 341 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.
 
Concursul a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, ieri, 08.05.2023, şi a constat în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., care se înregistrează audio și/sau video.
 
Concursul a fost câștigat de comisar șef de poliție Melite Adam, care a obținut nota 9.10.  
 
Serviciul de Investigare a Criminalității Economice este structura  care urmăreşte menţinerea unui climat de legalitate în mediul de afaceri prin efectuarea de acte premergătoare în baza actelor normative în vigoare cu privire la sesizări, cereri ori reclamații ce au ca obiect încalcarile de lege în domeniul economic, financiar și bancar.
 
Principalele atribuții sunt:
 
pentru investigarea fraudelor din industria alimentara si agricultura, resurse minerale, comunicatii, transporturi auto, protectia mediului, petrol, materiale reciclabile, tranzactii imobiliare si Legea nr.18/1990, constructii, cooperatie, industrie usoara, industrie grea si energetica, munca in strainatate, investigarea fraudelor comise in procesul de privatizare - postprivatizare; investigarea fraudelor in domeniul drepturilor de proprietate intelectuala, in domeniul vamal, valuta, aur, pietre pretioase, jocuri de noroc si sisteme piramidal; investigarea rambursarilor, evaziune fiscala, inselaciuni in conventii, infractionalitatea societatilor comerciale, lichidari judiciare, infractionalitatea in publicitate, combaterea actelor de coruptie, administratie publica, achizitii publice; investigarea fraudelor din banci, asigurari - reasigurari, sanatate, leasing, institutii de administrare si investitii financiare, protectia intereselor financiare de U.E., invatamant si alte institutii bugetare, liberi profesionisti in domeniul justitiei, sistemul public de pensii, despagubiri și ajutoare sociale.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Serviciul Român de Informaţii angajează! Iată care sunt cerinţele postului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii