Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută șef pentru Serviciul Antidrog din BCCO Constanța!

ro

14 Jun, 2022 00:00 3607 Marime text
Tudorel Dogaru, șef al Brigăzii de Combatere a Criminaltății Organizate Constanța 
  • Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.
 
Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de șef serviciu la Serviciul Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, prevăzute la poziţia 23 în statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.
 
Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliției Române cu sediul în Municipiul Bucureşti, Şos. Ştefan cel Mare nr. 13 – 15, Sectorul 2, în data de 21.06.2022, după următorul grafic: instructajul candidaților: ora 14.00; desfășurarea interviului pe subiecte profesionale: ora 14.15; afișarea grilei de apreciere: la finalizarea interviului desfășurat cu ultimul candidat; afișarea rezultatelor: după ora 16.00 (în raport de numărul candidaților);
 
Perioada limită de depunere a eventualelor contestații - în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv 22 iunie 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Comisarii șefi care au vrut să facă parte din echipa managerială a IPJ Constanța nu au obținut nota minimă de promovare a probei de concurs
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii