Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:53 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută şef pentru Biroul de Investigaţii Criminale din IJP Constanţa

ro

03 Dec, 2015 15:12 1880 Marime text
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, oe bulevardul  Mamaia nr. 106, organizează examen/concurs pentru ocuparea funcţiei de şef birou I la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, prevăzută cu gardul profesional de comisar şef de poliţie, prin recrutare din sursă internă (din rândul ofiţerilor).

În vederea participării la examen/concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţţii din care spucuim doar câteva: să fie absolvenţi de studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din următoarele domenii: ştiinţe juridice, ştiinţe tehnice, ştiinţe socio-umane, ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică, ştiinţe administrative sau ştiinţe economice / studii superioare de licenţă, ciclul I de studii universitare (sistem Bologna) într-unul din domeniile fundamentale: ştiinţe sociale sau inginereşti; să fie absolvenţi de cursuri postuniversitare/masterat în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei sau în domeniul management ori administraţie publică; să aibă doi ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează examen/concurs; să aibă doi ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei; să fi obţinut în ultimii doi ani calificativul de cel puţin „Bine” la evaluarea profesională anuală; să fie declaraţi  „apt” medical şi psihologic, pentru promovare în funcţii de conducere.

Examenul/concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, la data de 22.12.2015, ora 10:00, conform graficului de desfăşurare al concursului, iar proba de selecţie, conform prevederilor Ordinului M.A.I. 665/2008 privind unele activităţi de management resurse umane în unităţile Ministerului Administraţiei şi Internelor este interviu, structurat pe subiecte profesionale.
Interviul se înregistrează sau se transcrie întocmai de secretarul comisiei.
 
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10 şi este declarat „ADMIS” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin nota 7,00.

În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceiaşi notă, este declarat „ADMIS” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.  În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceiaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs este declarat „ADMIS” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
Durata de desfăşurare a probei probei de concurs va fi stabilită de comisia de concurs/examen fără a depăşi limita  maximă de 3 ore.    
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mioara 04 Dec, 2015 02:55 Dar pt postul de la judet de sef de birou la investigatii criminale nu se cauta? Sau ala ramane vesnic blocat?