Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută adjunct pentru şeful poliţiei din Medgidia!

ro

12 Apr, 2023 15:28 2463 Marime text


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 106, judeţul Constanţa, organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de adjunct al şefului poliţiei municipiului III la Poliţia Municipiului Medgidia, funcție prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie, poziția 940 din statul de organizare și funcționare al unității, cu recrutare din sursă internă (din rândul ofiţerilor de poliţie).
 
Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa în data de 25.05.2023, ora 11:00 şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., care se înregistrează audio-video.
 
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.
 
În situaţia în care mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.
 
Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Poliția Română, anunț important! Este vizat IPJ Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii