Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută adjunct pentru Inspectoratul de Poliție din Tulcea!

ro

10 Mar, 2023 11:54 4360 Marime text



Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de adjunct al șefului inspectoratului de poliție județean II din Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, prevăzută la poziţia 2 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.
 
Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la OMAI nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale MAI, care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliției Române cu sediul în Municipiul Bucureşti, str. Mihai Vodă nr. 4 - 6, Sectorul 5, în data de 25.04.2023, după următorul grafic:
 
instructajul candidaților: ora 14.00;
 
desfășurarea interviului pe subiecte profesionale: ora 14.15;
 
afișarea grilei de apreciere: la finalizarea interviului desfășurat cu ultimul candidat;
 
afișarea rezultatelor: după ora 16.00 (în raport de numărul candidaților);
 
perioada limită de depunere a eventualelor contestații (în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv 26.04.2023);
 
soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor la această activitate se va realiza în perioada 27-28.04.2023;
 
afișarea tabelului cu rezultatele finale se va realiza în perioada 27-28.04.2023, în funcție de existența/inexistența unor eventuale contestații.
 
Evaluarea probei de concurs se face cu note de la 1 la 10.
 
Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7,00.
 
Candidații sunt declarați „admis” în ordinea descrescătoare a notelor obținute la interviul structurat pe subiecte profesionale. În situația în care mai mulți candidați obțin aceeași notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. În situația în care mai mulți candidați au aceeași vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
 
Relații suplimentare privind condițiile de participare sau documentele necesare se pot obține de la Direcția Management Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, la tel. int. 26150, în zilele lucrătoare. 
 
În prezent, echipa managerială a IPJ Tulcea este formată din: Gradinaru Dumitru - Daniel - sef inspectorat, Dobre Mihai - împuternicit adjunct al sefului inspectoratului și Dumitrache Marian-Iulian - adjunct al sefului inspectoratului.

Foto cu rol ilustrativ!

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii