Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:31 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoala Gimnazială „George Enescu” din Năvodari angajează! Sunt 6 posturi vacante

ro

09 Mar, 2017 10:39 2446 Marime text


Şcoala Gimnazială „George Enescu” din Năvodari
scoate la concurs  mai multe posturi vacante. Potrivit anunţului publicat în Monitorul Oficial, unitatea de învăţământ organizează concurs în data de 31 martie 2017 ora 9.00 – proba scrisă, proba practică de la ora 12.00, iar interviul în data de 5 aprilie de la ora 9.00.

Sunt vacante un post de administrator financiar, unul de muncitor şi patru de îngrijitor. Pentru a participa la concurs candidaţii pentru postul de administrator financiar trebuie să aibă studii superioare şi 5 ani vechime în specialitatea studiilor. Pentru postul de muncitor, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii medii/generale şi să aibă trei ani vechime în funcţia similară ocupării postului. Pentru cele 4 posturi de îngrijitor condiţiile de participare impun candidaţilor să fie absolvenţi de studii medii/generale şi să aiobă trei ani vechime.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul din Năvodari, strada Culturii nr. 25 în termen de 10 zile de la publicarea acestui anunţ în Monitorul Oficial. Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită se afişează la sediul Şcolii Gimnaziale „George Enescu” din Năvodari. Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul unităţii de învăţământ şi la telefon 0723.582.653. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii