Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:09 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Năvodari organizează concurs pentru ocuparea a trei funcții publice vacante

ro

20 Nov, 2017 21:32 823 Marime text
 
Primăria Orașului Năvodari, județul Constanța, organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante:
  • Inspector, clasa I, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Autoritate tutelară-Relația cu consiliul local;
  • Inspector, clasa I, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Monitorizare proiecte;
  • Referent, clasa III, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Comunicare-Relații Publice-Informare Turistică-Arhivă.

Condiții de participare la concurs:
  • Inspector, clasa I, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Autoritate tutelară-Relația cu consiliul local;-studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor juridice sau în domeniul științelor administrative;
-vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 5 ani;
-cunoștințe de operare PC, nivel mediu, dovedite cu certificat/ diplomă/ atestat.
 
  • Inspector, clasa I, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Monitorizare proiecte;-studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul economice;
-vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 5 ani;
-permis de conducere auto-cat. B.
 
  • Referent, clasa III, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Comunicare-Relații Publice-Informare Turistică-Arhivă.-studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, în domeniul tehnic;
-vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 9 ani;
-curs de resurse umane absolvite cu diplomă /atestat/ certificat;
-program de specializare/ perfecționare în domeniul comunicării și relațiilo publice, absolvit cu diplomă/ atestat/ certificat.

Concursul se organizează la sediul Primăriei Orașului Năvodari, județul Constanța, în data de 18 decembrie 2017, ora 10.00 (proba scrisă). Interviul va avea loc în maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.
 
Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial al României , Partea a III-a, la sediul instituției, și într-un cotidian de largă circulație.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 118/1999 republicată (r2) privind Statutul Funcționarilor Publici.
 
Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conțină în mod obligatoriu documentele prevăzute de art. 143 din H.G. nr. 611/2008, cu modificările și completările ulterioare.
 
Contact: Primăria Orașului Năvodari, str. Dobrogei nr. 1, județul Constanța, tel.0241.761.603/ 0241.761.606, e-mail: epuras_viorica_ru@yahoo.com, persoană de contact: Epuras Viorica, referent de specialitate.
 
Bibliografia și atribuțiile prevăzute în fișa postului se afișează la sediul Primări Orașului Năvodari și pe site-ul Primăriei Orașului Năvodari www.primaria-navodari.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii