Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:17 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria municipiului Constanţa te poate angaja Municipalitatea are nevoie de un inspector la Direcţia de Urbanism

ro

25 Jul, 2014 13:24 1485 Marime text
Primăria municipiului Constanţa face angajări. Municipalitatea organizează concurs de recrutare în perioada 26 - 28 august 2014, pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante în cadrul Direcţiei Urbanism. Astfel, cei care doresc să lucreze în cadrul Primăriei Constanţa, trebuie să ştie că postul disponibile este acela de Inspector clasa I, gradul principal, în cadrul Serviciului de Autorizaţii în Construcţii, Direcţia de Urbanism. Persoana care se potriveşte cerinţelor din fişa postului trebuie să aibă pregătire de specialitate, constând în: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţe inginereşti; cunoştinţe optime de operare pe calculator folosind tehnici standard de procesare; minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice. Totodată, candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile de ocupare a unei funcţii publice, conform art. 54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare.
Concursul se va desfăşura în perioada 26 - 28 august 2014, la sediul Primăriei municipiului Constanţa şi va consta într-o probă scrisă, programată pentru 26 august, de la ora 10.00, şi o probă de interviu - 28 august.
În vederea participării la concurs, până la data de 12 august 2014, candidaţii trebuie să depună la camera 218 (la sediul Primăriei municipiului Constanţa, bd. Tomis nr. 51) dosarul de candidatură. Bibliografia este afişată la sediul instituţiei, de unde se pot obţine şi mai multe detalii privind concursul.

Ti-a placut articolul?

Comentarii