Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:53 21 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posturi vacante la Universitatea „Ovidius” din Constanţa

ro

10 Jul, 2021 21:48 2269 Marime text
  • Universitatea „Ovidius” din Constanţa scoate la concurs două posturi vacante, de administrator financiar SI – auditor intern în cadrul Compartimentului audit public intern.
Universitatea „Ovidius” din Constanţa, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar SI – auditor intern în cadrul Compartimentului audit public intern (2 posturi).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență în domeniile economic/juridic; solicitantul trebuie să prezinte documente justificative care să ateste că deține competențe profesionale în domeniile cadrului de competențe, respectiv: audit intern; managementul riscului, control intern și guvernanță; management; contabilitate; finanțe publice; tehnologia informației; drept. Dovada deținerii cunoștințelor și aptitudinilor se face cu ajutorul diplomelor și foilor matricole eliberate de instituții de învățământ superior acreditate de lege, precum și de furnizori de formare profesională, autorizați de Autoritatea Națională pentru Calificări.
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției – minimum 7 ani;
  • experiență dovedită în domeniul auditului public intern – minimum 1 an;
  • cunoștințe de operare pe calculator (sistem operare Windows, Microsoft Office);
  • competențe profesionale: audit intern, expertiza contabilă, control intern, management;
  • bune abilități de planificare, cercetare și analiză, evaluare, comunicare și raportare, consiliere, perseverență, capacitate de a-șl asuma responsabilitatea, spirit de echipă, creativitate, adaptabilitate, inițiativă, dinamism.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
  • 22 iulie 2021, ora 16.00: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 30 iulie 2021, ora 10.00: proba scrisă;
  • 05 august 2021, ora 10.00: proba interviu.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la sediul Universităţii „Ovidius” din Constanţa – Direcţia Resurse Umane, Biroul Personal – Cămin I – camera 14 , bd. Mamaia nr. 124, telefon 0241/606.441.

Ti-a placut articolul?

Comentarii