Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posturi vacante la Primăria Năvodari. Când va avea loc concursul

ro

09 Oct, 2017 22:36 2843 Marime text
Primăria Orașului Năvodari organizează concurs pentru ocuparea următoarelor funcții publice de execuție vacante:

1. polițist local, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului Circulație Rutieră-Direcția Poliția Locală;

2. inspector, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Compartimentului Administrare Drumuri, Străzi, Salubrizare, Spații Verzi-Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat.

Concursul se organizează la sediul Primăriei Orașului Năvodari, în data de 9 noiembrie 2017, ora 10.00, proba scrisă iar interviul în maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii pribei scrise.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, la sediul Primăriei Orașului Năvodari.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conțină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49 alin (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 cu modificările și completările ulterioare.

Condițiile de participare la concurs și bibliografia stabilită se afișează la sediul Primăriei Orașului Năvodari și pe site-ul www.primaria-navodari.ro.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Orașului Năvodari și la nr. de telefon: 0241.761.603.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii