Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:03 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posturi vacante la ISU Constanţa

ro

31 Mar, 2016 00:00 2017 Marime text


Începând cu data de 1 aprilie, în scopul reducerii deficitului de personal, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), prin 30 de unităţi subordonate, demarează procedura de încadrare a 450 de posturi vacante la nivel naţional.
 
Sursa de recrutare face referire exclusiv la subofiţeri în rezervă ce îndeplinesc condiţiile necesare, în vederea rechemării în activitate, în conformitate cu art. 40, lit. c) din Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, coroborat cu actele normative interne.
 
„Astfel, ne adresăm celor care au mai făcut parte din echipa salvatorilor dedicaţi misiunilor specifice situaţiilor de urgenţă şi care doresc să se pună din nou în slujba cetăţenilor“, potrivit IGSU.
 
Posturile sunt alocate conform analizei privind necesarul operativ, în raport cu activităţile desfăşurate la nivel teritorial, şi vizează patru categorii de funcţii din corpul subofiţerilor militari.
 
Emiterea anunţurilor de concurs va fi făcută de către unităţile beneficiare, respectiv: inspectoratele pentru situaţii de urgenţă ale judeţelor Alba, Bacău, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Mureş, Neamţ, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vrancea şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov; Centrul Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă Ciolpani, Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă Ciolpani - Depozitul Şinca Veche şi Baza pentru Logistică.
 
Publicitatea anunţurilor de recrutare se va face începând cu data de 1 aprilie, individual, de fiecare unitate nominalizată mai sus, conform prevederilor legale, pe paginile web oficiale ale acestora sau, după caz, la adresa www.igsu.ro.
 
Informaţii suplimentare privind modalităţile de înscriere şi participare, condiţiile de recrutare, probe de selecţie şi criterii de departajare a candidaţilor vor putea fi obţinute, începând cu data menţionată, direct de la structurile de resurse umane ale unităţilor care organizează concursurile.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii