Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posturi vacante la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării. Ce studii sunt necesare pentru ocuparea posturilor

ro

04 Jun, 2022 19:44 1345 Marime text
Anunț de angajare, foto: Pexels Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Tulcea, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

 
  • Inginer gradul IA în Comp, administrativ-aprovizionare -1 post (studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor: minimum 6 ani și 6 luni.
  • Expert gradul III în Biroul informare și educație ecologică – 1 post (studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul din domeniile: matematică și științele naturii, științe sociale sau științe umaniste și arte, vechime în specialitatea studiilor: minimum 1 an.


Concursul se va organiza conform calendarului următor:
  • 27 iunie 2022, ora 11.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului se vor comunica ulterior.


Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, Str. Portului nr. 34A, Tulcea, județul Tulcea, telefon 0240/518.924 – int. 143.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii