Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:28 21 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Post vacant la Primăria comunei Lipnița, județul Constanța. Când este programat concursul

ro

22 Jan, 2018 22:19 1525 Marime text
Primăria Comunei Lipnița, judeţul Constanța, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional debutant – Compartimentul Urbanism, Amenajarea Teritoriului, Cadastru, Agricol.
 
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă cu specializarea măsurători terestre și cadastru.
Concursul se va organiza conform calendarului următor:
  • 27 februarie 2018, ora 09:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Acesta va avea loc în termen de maximum 5 zile de la data susținerii probei scrise.
Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.
 
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Lipnița, judeţul Constanța, telefon 0241/856.545, persoană de contact Viorica Gencu. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii