Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Post vacant la Direcția Județeană de Statistică Constanța. Cine poate participa la concurs

ro

01 Jul, 2022 17:28 1048 Marime text
Anunț de angajare, foto: pexels Direcția Județeană de Statistică Constanța, cu sediul în Constanța, bd. Tomis nr. 51, organizează concurs pentru ocuparea pe perioada determinată a unui post contractual vacant de Expert II.

Condiții specifice pentru ocuparea postului:

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției: 6 luni - studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalenta în științelor sociale, ramură de științe: științe juridice, științe economice, științe administrative
- cunoașterea reglementarilor naționale și internaționale privind recensământul populației și al locuințelor
- abilitați în operarea pe PC desktop și tablete - disponibilitate de a se deplasa pe teren.


Desfășurarea concursului va avea loc la sediul Direcției Județene de Statistics Constanta, bd. Tomis nr. 51, dupe cum urmează:

- 02 august 2022, ora 10.00, proba scrisa
- 04 august 2022, ora 10.00, proba interviu.


Dosarele de înscriere se vor depune în termen de 10 zile lucrătoare de Ia data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, 14 iulie 2022 reprezintă data-limită de depunere a dosarelor, la secretariatul comisiei de concurs, la sediul Direcției Județene de Statistică Constanța.

Condițiile de participare Ia concurs și bibliografia se afișează Ia sediul Direcției Județene de Statistică Constanța și pe site-ul direcției, www.constanta.insse.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii