Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Română face un anunţ important. Este vizată comanda IPJ Constanţa

ro

10 Feb, 2019 13:10 2119 Marime text
Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de adjunct al şefului inspectoratului de poliţie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța, prevăzută la poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române din str. Mihai Vodă, nr. 4–6, Sector 5, municipiul Bucureşti, la data de 05.03.2019, ora urmând a fi stabilită ulterior şi comunicată candidaţilor în timp util şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.
În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.
Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun, în termen de 24 de ore de la afişare, la secretariatul Direcţiei Management Resurse Umane din Inspectoratul General al Poliţiei Române.       

Înscrierile se fac personal, în zilele lucrătoare, la Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcţia Management Resurse Umane din str. Mihai Vodă, nr. 4 – 6, Sector 5, municipiul Bucureşti, până la data de 13.02.2019, ora 16:00.

Postul pentru care se organizează concursul este ocupat în prezent de comisarul-șef Ciprian Sobaru, acesta fiind împuternicit prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, cu data de 19 februarie 2018, să exercite, cu caracter temporar, funcţia de adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii