Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:30 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română face un anunț important. Este vizat IPJ Constanța

ro

29 Apr, 2018 08:18 3671 Marime text
Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al inspectoratului de poliţie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța, prevăzută la poziţia 1 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.
 
Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, la data de 17 mai, ora urmând a fi stabilită ulterior şi comunicată candidaţilor în timp util şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
 
Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la secretariatul Direcţiei Management Resurse Umane din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conform unor surse, la acest concurs s-au înscris: Constantin Dancu, împuternicit la comanda IPJ Constanța, Ciprian Sobaru, şeful Serviciului Rutier Constanţa, împuternicit adjunct al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa şi Constantin Glugă, şeful Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Ti-a placut articolul?

Comentarii