Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:51 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Locală Constanţa, în căutare de noi colegi. Vrei să te angajezi? Iată care sunt paşii de urmat!

ro

21 Mar, 2016 00:00 3107 Marime text
 

Poliţia Locală Constanţa îşi măreşte efectivul. Şi chiar cu un număr considerabil de „new entries“. După ce, săptămâna trecută, ZIUA de Constanţa anunţa că Primăria organizează concurs pentru ocuparea a 31 de posturi de poliţist local, dintre care cele mai multe pentru debutanţi, iată că acest număr va creşte cu 12. Aşadar, Constanţa se va „îmbogăţi“ cu încă 43 de poliţişti locali noi. Cele 12 posturi sunt disponibile la Serviciul Siguranţă Rutieră, Serviciul Baze de date, dispecerat, armament şi Serviciul Fluidizare rutieră, după cum urmează: un post de poliţist local clasa I, grad principal, şi patru posturi de poliţist local clasa III, grad principal, la Serviciul Siguranţă Rutieră, un post de poliţist local clasa III, grad superior, la Serviciul Baze de date, dispecerat, armament, trei posturi de poliţist local clasa I, grad asistent, două posturi grad principal şi un post poliţist local clasa III, grad superior, la Serviciul Fluidizare rutieră.
 
Posturile se adresează tuturor celor care îndeplinesc condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare, şi care au capacitate de exerciţiu. Şi asta pentru că prima probă de care trebuie să treacă candidaţii este cea sportivă, care este, de altfel, eliminatorie.
 
Astfel, candidaţii trebuie să depună dosarele de concurs, iar până pe 18 aprilie, ora 10.00, să se pregătească pentru proba eliminatorie, cea sportivă. Pe 20 aprilie, cei declaraţi „apt“ vor susţine proba scrisă, de la ora 10.00, iar pe 22 aprilie, de la ora 14.00, cei promovaţi vor susţine interviul. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Informaţii suplimentare se pot obţine la Primăria municipiului Constanţa.
 
Amintim că, anul trecut, viceprimarul cu atribuţii de primar al Constanţei, Decebal Făgădău, a anunțat, la ultima şedinţă de Consiliu Local Municipal, că va fi suplimentat numărul de agenți ai Poliției Locale. Ei vor fi principalii responsabili cu ordinea publică și combaterea cerșetoriei. „Am propus o suplimentare la cheltuieli de personal, pentru că vrem să angajăm încă 40 de polițiști locali“, anunța Făgădău. Iată că numărul poliţiştilor locali noi este însă mai mare.

Citeşte şi Vrei să fii poliţist local? 31 de posturi scoase la concurs la Constanţa. Iată ce trebuie să faci!

Ti-a placut articolul?

Comentarii