Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oportunitate de angajare la Unitatea Specială 72 Jandarmi „Anghel Saligny“ Cernavodă. Ce condiții trebuie îndeplinite

ro

28 Jun, 2022 10:24 1381 Marime text
foto: Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny‟ Cernavodă

Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodă început luni, 27 iunie, campania de angajare a 40 de subofițeri, prin încadrare directă și rechemare în activitate, pe durată nedeterminată, anunță reprezentanții instituției.

Conform sursei citate, vârsta minimă a candidaților este de 18 ani, iar cei interesați trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat.
 
Candidații își pot depune dosarele de recrutare în perioada 27 iunie - 8 iulie. Conform anunțului postat pe pagina web a unității, documentele se transmit doar online, în aceeași perioadă.
 
Potrivit graficului de concurs, prima probă eliminatorie va angrena candidații, în perioada 19-24 iulie, la susținerea unei evaluări a performanțelor fizice.

Traseul este descris în anunțul postat pe pagina web, iar proba este complexă. La concursurile anterioare, circa 30% dintre candidați au picat evaluarea, din cauza grabei, a echipamentului sportiv neadecvat, sau necunoașterii traseului probei. 
 
La ultimul concurs de amploare, organizat în toamna anului 2021, candidații, a căror medie de vârstă s-a situat la nivelul de 30 de ani, au optat să intre în rândurile Jandarmeriei Cernavodă pentru a obține un loc de muncă stabil, cu o salarizare sigură, normă de hrană și normă de echipare, calificări gratuite și oportunități de dezvoltare în cariera militară.
 
Cerințele, condițiile de încadrare, calendarul concursului și formularele necesare sunt postate pe pagina web www.jandarmeriacernavoda.ro (Anunțuri-angajări), alături de adresa de corespondență angajari@jandarmeriacernavoda.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii