Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuri de munca strainatate - 14.06.2010

ro

14 Jun, 2010 21:44 2801 Marime text

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa va face cunoscut ca pe site-ul national www.eures.anofm.ro este postata oferta de locuri de munca pentru 3 stagiari care sa lucreze in ferma de pomi fructiferi, declarata de Ferma Dangfruct ( o ferma mare de pomi fructiferi din insula Sjaelland - Danemarca ).

Cerinte:

- Candidatul trebuie sa fi absolvit un liceu sau facultate cu profil agricol (nu zootehnie, nu medicina veterinara) in urma cu 1 an -2 ani si sa aiba varsta intre 20-30 de ani .
 
- Sa fi urmat in timpul studiilor cursuri specifice de pomicultura, de cultivare a pomilor fructiferi
 
- Sa aiba experienta de munca anterioara in pomicultura
 
- Sa aiba cunostinte bune de limba engleza
 
- Sa fie flexibil si motivat in asimilarea de noi abilitati
 
- Sa poata incepe munca in iulie 2010
 
- Sa fie pregatit pentru a sta in Danemarca pentru o perioada de timp intre 1 an - 1 an jumatate (durata stagiaturii)
 
- Carnetul de conducere constituie un avantaj
 
- Experienta in conducerea tractorului ori a altor masini agricole constituie un avantaj
 
- Detinerea unui certificat prin care sa se facă dovada calificării/experienţei in pulverizarea substantelor chimice utilizate in pomicultura- constituie un avantaj.

Acte solicitate:

- Diploma de licenta/absolvire a liceului/facultatii, traducere autorizata in limba engleza a diplomei
 
- Foaia matricola, traducere autorizata a acesteia in limba engleza
 
- Orice alte certificate pe care le considera candidatul utile pentru a dovedi calificarea in domeniu - traduse autorizat in limba engleza
 
- CV EUROPASS in limba engleza
 
- Cazier judiciar si adeverinta medicala de la medical de familie cu mentiunea clinic sanatos (aceste acte sunt solicitate numai daca sunteti selectat)

Modalitate de aplicare:
Actele solicitate se vor trimite prin email pana la data de de 25 iunie 2010 pe adresa : jue@workindenmark.dk

Astfel, persoanele interesate sunt asteptate la sediul A.J.O.F.M. Constanta, Str. Lacului, nr. 14, Compartiment EURES, situat la mezanin, persoana de contact fiind consilierul EURES - doamna Elena Muceanu, telefon :0241/481553.

Director Coordonator
Romulus Florin MINCA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • florin 06 Sep, 2010 18:15 vreau sa muncesc in agricultura,vopsitor sau orice alt domeniu
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 25 Jun, 2010 17:51 De ce 200 de LOCURI DE MUNCA in loc de 1600 LOCURI DE MUNCA in AGRICULTURA locala ???
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 24 Jun, 2010 06:52 FIRMA DE PAZA SI GARDA ”CARSIUM” ce se afla in aceeasi cladire cu sediul PNL harsovean ,îsi face de cap cum doreste si apeleaza la AMENINTARI mascate la adresa MEA.Degeaba se vaita liberalul IONEL CHIRITA ca este amenintat cu moartea ,ca numai PROSTII sau cei care au CREIERELE SPALATE de arma PSIHOTRONICA liberala il pot crede , din moment ce FIRMA de paza si garda ”carsium” se foloseste de APARATURA DE ASCULTARE AMBIENTALA pe suprafata intregului meu bloc ,asta fiind valabil si pe intreg teritoriu orasului HARSOVA de Constanta.Trebuie sa prea PROST ca sa nu-ti dai seama ca ceva nu-i in ordine si anume DE CE ANUMITE GESTURI SI CUVINTE ÎTI SUNT COPIATE AIDOMA CU CEEACE A-I FACUT SI A-I ZIS TU.Pare incredibil ,dar este UN ADEVAR ce persista de 4-5 ani de zile in orasul HARSOVA . In concluzie ,orasul HARSOVA nu va avea NICIODATA LOCURI DE MUNCA in AGRICULTURA din cauza liberalului IONEL CHIRITA ,CE CONDUCE din ”umbra” acest orasel cu o metoda FOLOSITA de ARMATELE straine ,dar cu rezultate mai DISTRUCTIVE decat cele din RAZBOIUL adevarat ??? De ce ??? Interes POLITIC ??? Interes FINACIAR ??? Sau amandoua la un loc ,precum alianta OPOZISTA ???
  • SURMELIS ARGENTINAPUSA 22 Jun, 2010 10:11 ROMANIA este un stat DEMOCRATIC, nu-i asa ??? Deci nu este nici CAPITALIST nici COMUNIST, nu-i asa ??? Atunci , de ce nu avem AGRICULTURA dezvoltata ??? Cine nu vrea ca ROMANIA sa nu aiba o AGRICULTURA dezvoltata ??? OPOZITIA care a strans un MILION DE SEMNATURI ??? Pentru ce ??? Pentru dezvoltarea AGRICULTURII , pentru LOCURILE DE MUNCA ??? Sigur , nu. MILIONUL de semnaturi STRANSE prin OTV sunt pentru a RASTURNA PUTEREA ACTUALA , adica un alt tip de LOVITURA DE STAT . OPOZITIA vrea sa scoata castana din foc cu mana POPULATIEI cum s-a procedat si in 1989. Daca OPOZITIA s-ar fi luptat ,cat de cat pentru dezvoltarea AGRICULTURII in ROMANIA ar fi avut credibilitate , dar nu au facut-o nici macar in gluma , deci nu li se poate acorda credibilitate in sensul ca ei ,OPOZITIA , ar dori BINELE populatiei ROMANIEI.OPOZITIA doreste BILELE lor personal, de tipul TARICEANU si ADRIAN NASTASE. 40 de milioane de euro care vin in orasul HARSOVA de Constanta de la un INVESTITOR belgian , creeaza 200 de LOCURI DE MUNCA in domeniul producerii CURENTULUI ELECTRIC PE BIOGAZ, dar aceeasi suma de 40 de milioane de euro investita in AGRICULTURA LOCALA ar fi creeat 1600 de LOCURI DE MUNCA . DIFERENTA locurilor de munca este SUBSTANTIALA , dar totusi conducatorii Primariei HARSOVA , NU VAD DIFERENTA . Cine trebuie sa le DESCHIDA OCHII pentru a-i face sa VADA diferenta ??? CINE ??? CINE ??? CINE ??? CINE ??? CINE ???
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 18 Jun, 2010 16:56 Daca ROMANIA avea o AGRICULTURA cat de cat dezvoltata numai era nevoie ca romanii sa lucreze in AGRICULTURA STRAINA , nu-i asa ??? Puneti mana si dezvoltati AGRICULTURA cum era pe timpul COMUNISTILOR sau dezvoltati-o ca pe timpul CAPITALISTILOR , dar AGRICULTURA SA FIE nu SOSELE, UZINE ELECTRICE PE BIOGAZ, EOLIENE ETC.