Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:16 22 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ caută șef pentru una dintre cele mai importante secții de poliție din județul Constanța

ro

20 Jan, 2023 10:36 3856 Marime textInspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de șef secție I la Secția 4 Poliție Rurală Medgidia, prevăzută la poziţia 1333 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.
 
Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în data de 14.02.2023, ora 11:00 şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., care se înregistrează audio și/sau video.
 
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.
 
În situaţia în care mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.
 
Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Este oficial!
Secția 4 Poliție Constanța are un nou șef (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii