Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență scoate la concurs peste 1.500 de posturi vacante. Ce trebuie să știe cei interesați

ro

27 Jun, 2022 10:16 1731 Marime text

Anunț de angajare, foto:IGSU
Pentru acoperirea deficitului de personal necesar gestionării eficiente a misiunilor specifice armei, în perioada următoare, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență scoate la concurs peste 1.500 de posturi vacante, existente la nivel național.


Din totalul acestora, 1.000 sunt pentru încadrarea subofițerilor conducători auto lângă structurile de intervenție și 577 pentru ofițeri și subofițeri din structurile suport, pentru domeniile prevenire, resurse umane, achiziții, logistică, relații publice, financiar, comunicații și IT, pregătire pentru intervenție, secratariat și centrul operațional.


Anunțurile de concurs vor fi afișate pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și pe website-urile inspectoratelor județele pentru situații de urgență/al municipiului București-Ilfov.
 

Urmărește secțiunea CARIERĂ pentru identificarea funcției care ți se potrivește și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești.

Acum este momentul să aplici pentru o carieră în domeniul militar, dacă ești curajos și determinat!

Vino să faci parte din frumoasa echipă a pompierilor salvarori!, transmite IGSU. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii