Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Sanatoriul Balnear de la Techirghiol angajează personal

ro

04 Oct, 2016 00:31 45416 Marime text
Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol scoate la concurs mai multe posturi vacante:
  • Şapte posturi de infirmiere debutante. Se cere candidatelor să aibă absolvite cel puţin opt clase.
Loc de muncă: secţia 175 paturi – 3 posturi; secţia 170 paturi – 2 posturi; secţia 410 paturi – 1post; secţia 180 paturi – 1post.
Proba scrisă de concurs va avea loc pe 25 octombrie, oara 10:00. Aceasta va fi urmată pe 27 octombrie, la ora 10:00 de proba de interviu. Dosarele pentru aceste posture vacante se depun la Serviciul de Resurse Umane al instituţiei până pe 14 octombrie, oar 14:00.
  • Un post de psiholog. Acesta trebuie să aibă studii universitare în domeniu, absolvite cu diploma de licenţă. De asemenea, se cere să aibă vechime de patru ani în specialitate în domeniul sanitar; examen de grad specialist.
  • Cinci posturi de asistenţi medicali BFT debutanţi. Se cere diplomă de şcoală sanitară postliceală în specializarea balneofizioterapie şi recuperare medicală; certificate de membru OAMGMAMR; aviz anual pentru autorizarea exercitării profesiei valabil la zi.
Loc de muncă: Laborator recuperare medicină fizică şi balneologie.
  • Trei posturi asistenţi medicali generalişti debutanţi. Se cere ca aceştia să fi absolvit o şcoală sanitară postliceală în specializare balneofizioterapie şi recuperare medicală; certificat de membru OAMGMAMR; aviz anual pentru autorizarea exercitării profesiei valabil la zi.
Loc de muncă: Secţia copii 180 paturi.
  • Un post asistent medical principal cu M specialitatea igienă. Se cere diploma de absolvire a liceului sanitar cu durata de cinci ani sau echivalare de studii; examen pentru obţinerea gradului principal; cinci ani vechime ca asistent medical; certificat de membru OAMGMAMR; aviz anual pentru autorizarea exercitării profesiei valabil la zi.
Loc de muncă: Compartiment SPCIN.
  • Un post de asistent medical generalist (nutritive dietetică) debutant. Este necesară diplomă de şcoală sanitară postliceală; certificat de membru OAMGMAMR; aviz anual pentru autorizarea exercitării profesiei valabil la zi.
Loc de muncă: Asistenţă nutriţie dietetică.

Concursul pentru posturile de mai sus se va desfăşura după următorul calendar:
Termenul limită pentru depunere dosarelor: 14 octombrie, ora 14:00.
Proba scrisă: 26 octombrie, ora 10:00
Proba de interviu: 28 octombrie, ora 10:00

Detalii suplimentare pentru fiecare post disponibil se pot obţine la telefon 0241.481.757.


 Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul //www.ziuaconstanta.ro/locuri-de-munca-anunturi-constanta.html
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 06 Oct, 2016 14:29 VREAU SI EU SA PARTICIP